در این مجموعه با آموزش شبیه سازی دو مقاله در زمینه میکرومیکسر با نرم افزار کامسول همراه شما خواهیم بود. هدف از این آموزش بررسی هندسه میکرومیکسر و تاثیر آن در اختلاط با نرم افزار کامسول و صحت سنجی مقالات با نرم افزار کامسول در زمینه شیمی است.
میکرومیکسر ( Micromixer )
میکرومیکسر و پروسه اختلاط در آن به عنوان یکی از بخش هاي مهم واساسی سیستم هاي مایکروفلوئیدیک محسوب شده و داراي کاربردهاي بسیاري در عرصه هاي متفاوت شیمی، بیوشیمی، پزشکی و داروسازي می باشد. در هندسه هاي با ابعاد کوچک، عدد رینولدز کوچک بوده و رژیم جریان اساسا آرام است. اختلاط جریان در جریان آرام عمدتا از نوع پخش مولکولی میباشد که فرآیندي بسیار کند است بنابراین لازم است تا با استفاده از روش های اختلاط سیالات بهبود یابد.
این آموزش شبیه سازی مقاله میکرومیکسر با نرم افزار کامسول شامل شش بخش است:
بخش اول:
در بخش اول اشنایی کلی در ارتباط با میکرومیکسر ها را آموزش خواهید دید و در نهایت مفهومی کلی محاسبات دینامیک سیال را مورد بررسی قرار می دهیم و فیزیک ها و معادلات حاکم را مطالعه میکنیم.
بخش دوم:
در این بخش آموزش شبیه سازی مقاله ی اول میکرومیکسر با کامسول را بررسی می کنیم و فیزیک های transport diluted in species و laminar flow را به مسئله اضافه میکنیم. سپس شرایط مسئله را تعیین کرده و در نهایت در محیط اصلی نرم افزارهندسه اول مقاله را در نرم افزار رسم می کنیم.
بخش سوم:
در بخش سوم ضمن آموزش ابزار compose به رسم شکل دوم و سوم مقاله خواهیم پرداخت.
بخش چهارم:
در این بخش با فیزیک های transport diluted in species و laminar flow آشنا می شوید و شرایط مرزی برای حل این معادلات را پیاده سازی می کنیم. نهایتا با کوپل کردن دو فیزیک و مش بندی مسئله، سه هندسه ی مورد نظر را حل می کنیم.
بخش پنجم:
در این بخش مختص به تحلیل نتایج می باشد که سه هندسه ی مورد مطالعه را بررسی و تحلیل میکنیم و با رسم نمودارهای متعدد نتایج را با نتایج مقاله مقایسه می کنیم. در این روند با parametric sweep و cut line 2D آسنا می شوید.
بخش شش:
در این بخش از آموزش با شبیه سازی و صحت سنجی مقاله دوم میکرومیکسر با کامسول آشنا خواهیم شد و هندسه Y شکل را مورد بررسی قرار میدهیم.
جهت مشاهده دیگر آموزشهای مهندس قهرمانی در ادامه آموزش های شبیه سازی فرایندهای شیمی در نرم افزار کامسول میتوانید آموزش شبیه سازی راکتور شیمیایی با خنک کننده ایزوترمال و آموزش شبیه سازی فرآیند شیمی هیدروژن زدایی از ایزوبوتان در راکتور غشائی را مشاهده نمایید. همچنین جهت دریافت مشاوره از مدرس این آموزش به بخش مشاوره پروژه مراجعه فرمائید.
کامسول
سلام و خدا قوت
ببخشید چطور می شه با مدرس ارتباط داشته باشیم و چن تا سوال تخصصی ازشون بپرسیم ممنون.
پشتیبان وبسایت کامسولفا
با سلام با ادمین تلگراممون در ارتباط باشید.